Blanes

El passeig marítim de Blanes resisteix el primer temporal fort d'aquest hivern

El passeig de Blanes, propens als danys, ha resistit el temporal. Tot i que les fortes onades han portat un munt de sorra fins a la zona asfaltada, no hi ha hagut desperfectes al mobiliari urbà. L'Ajuntament està satisfet perquè les actuacions dels darrers mesos per protegir el passeig han donat bons resultats.

Actualitzat
Amb una partida extra de 2.500 euros, l'Ajuntament ha netejat la sorra que el temporal havia portat fins al passeig. Només al tram final, on hi ha els càmpings, les màquines encara treballen perquè és la zona més afectada pel temporal. El regidor de platges, Celestino Lillo, assegura que les actuacions fetes en els darrers mesos per protegir el passeig han donat bons resultats.

Tot i així, l'Ajuntament es reunirà dimarts vinent amb l'Estat per parlar del projecte definitiu del passeig, que s'hauria de començar a construir aquest estiu. Pel que fa a la zona dels càmpings, competència de la Generalitat, segons el regidor el govern català s'ha compromès a tenir enllestides les obres abans de Setmana Santa. Ja fa unes setmanes que hi treballen.

Anar al contingut