Madrid

El "Parlem?" que va néixer a la Gran Via madrilenya

RedaccióActualitzat

Dimarts 23 de setembre, en una de les façanes més cèntriques de la Gran Via madrilenya va aparèixer un missatge curiós. Sobre un fons blanc, una pregunta escrita amb pintura negra. Una sola paraula: "Parlem?"

Era el críptic missatge que l'agència de publicitat Sra. Rushmore llançava a favor del diàleg entre Catalunya i Espanya pocs dies abans del referèndum de l'1 d'octubre:

 


Una iniciativa que va tenir un ampli i ràpid ressò a les xarxes socials:

 

 

 

 


 


A la iniciativa es van afegir altres empreses de publicitat com SCPF y AftershareTV. A la seu d'aquesta última agència, de la qual és soci Risto Mejide, també es va penjar una bandera blanca amb la invitació al diàleg. En aquest cas, però, la iniciativa no va tenir gaire recorregut perquè la Policia Nacional va decidir retirar-la només dues hores després:

 


 

Les banderes blanques als balcons en senyal de diàleg han donat pas ara a una convocatòria aquest dissabte al migdia davant de diversos ajuntaments de capitals de província i en altres localitats espanyoles i catalanes. Els assistents a aquestes concentracion en demanda de diàleg vesteixen de blanc:

 

 


 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut