Parlament de Catalunya

El Parlament rep amb una ovació el diputat Rafael López en la seva reincorporació després de superar un càncer

La sessió de control d'aquest dimecres ha viscut un moment emotiu quan tot l'hemicicle ha aplaudit el diputat popular, que s'ha reincorporat a la feina aquest dimecres després de superar un càncer.

RedaccióActualitzat
La sessió de control d'aquest dimecres al Parlament de Catalunya ha viscut un moment emotiu quan tot l'hemicicle ha aplaudit el diputat popular Rafael López Rueda, que s'ha reincorporat a la feina aquest dimecres després de superar un càncer.

Els diputats de la cambra catalana han començat a aplaudir espontàniament quan el diputat del PPC ha entrat al Parlament quan la sessió de control ja havia començat. L'ovació ha sorprès el president de la Generalitat, Artur Mas, que després d'escoltar la intervenció de Josep Puigcercós es disposava a respondre'l. "Em pensava que els aplaudiments eren per a la pregunta del diputat Puigcercós", ha dit en girar-se i adonar-se del que estava passant.

Aleshores, Mas ha dedicat també unes paraules de benvinguda al diputat, que ha donat les gràcies a la cambra. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, també ha donat la benvinguda a López.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut