Barcelona

El Parlament rebutja tramitar la ILP sobre la independència de Catalunya

La mesa del Parlament ha rebutjat aquest dimarts per unanimitat la tramitació d'una Iniciativa Legislativa Popular que demanava promoure el mes d'abril vinent un referèndum sobre la independència a tot Catalunya. La iniciativa la van presentar el 14 de desembre passat l'alcalde d'Arenys se Munt, Carles Móra, i altres membres de la Coordinadora Nacional de les consultes.

Actualitzat
La decisió de la mesa de rebutjar la tramitació d'aquesta ILP s'ha adoptat per unanimitat i amb els arguments que "no s'ajusta ni a la legislació vigent ni al marc competencial de la Generalitat". Amb aquests mateixos arguments, el Parlament va rebutjar una altra ILP molt similar el 6 de maig passat.

Els promotors d'aquesta ILP són alguns membres de la Coordinadora Nacional, que va organitzar bona part de les consultes sobre la independència de Catalunya aquest 13 de desembre. Precisament, l'endemà de les consultes a més de 160 municipis catalans, l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, va registrar a títol personal aquesta ILP.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut