Exteriors de l'Institut Guttmann
L'Institut Guttmann es va inaugurar el 1965, a Barcelona, per iniciativa del senyor Guillermo González Gilbey
Barcelona

El Parlament atorga la Medalla d'Honor en categoria d'or a la Fundació Institut Guttmann

La cambra reconeix la seva "tasca pionera" i la seva "excel·lència en l'atenció i el tractament especialitzat de persones amb lesions medul·lars"

RedaccióActualitzat

El Parlament ha decidit aquest dimarts atorgar la Medalla d'Honor en categoria d'or a la Fundació Institut Guttmann després d'haver-ho aprovat la mesa a proposta de la presidenta de la cambra, Núria de Gispert.

Segons l'acord de la mesa, pres per unanimitat, la medalla es lliurarà a la Fundació Institut Guttmann "com a reconeixement de la tasca pionera que fa i per la seva excel·lència en l'atenció i el tractament especialitzat de persones amb lesions medul·lars, que ha estat objecte de molts reconeixements a Catalunya i arreu".

Les medalles es lliuraran el 9 de setembre. La setmana passada, el govern també va acordar guardonar l'Institut Guttman amb la Placa al Treball President Macià.

La Medalla d'Honor, creada l' any 2000 per destacar personalitats o institucions, també l'han rebut el premi Nobel Desmond Tutu, el músic Jordi Savall, l'exfutbolista i entrenador Josep Guardiola i entitats com Òmnium i Càritas, entre d'altres.

Anar al contingut