David Luiz ha assumit el rol de referent de la defensa, en absència de Thiago Silva, però no és ben bé el mateix. (Foto: EFE)
Futbol

El París Saint-Germain rebrà el Barça envoltat de dubtes

El París Saint-Germain no està en la millor situació possible per rebre el Barça, a la segona jornada de la Lliga de Campions. L'equip no acaba de rutllar a la Lliga francesa, on acumula més empats que victòries, i a més té els dubtes de Thiago Silva i Zlatan Ibrahimovic.

Actualitzat

El París Saint-Germain no està en la millor situació possible per rebre el Barça, a la segona jornada de la Lliga de Campions. L'equip no acaba de rutllar a la Lliga francesa, on acumula més empats que victòries, i a més a més té baixes importants, com la segura de Lavezzi, la molt probable de Thiago Silva i la possible d'Ibrahimovic.

 

És cert que l'equip de Laurent Blanc no coneix encara la derrota, però també és cert que li costa horrors guanyar partits davant de rivals teòricament amb menys recursos. El començament de la temporada no ha estat exactament com l'esperava l'equip de Laurent Blanc, que després d'empatar al camp del Toulouse ha sumat 6 dels 12 últims punts i es troba quart a la Lliga francesa, a 5 punts de l'intractable Olympique de Marcelo Bielsa.

L'equip parisenc ha notat les lesions d'alguns dels seus puntals, especialment la de Thiago Silva, l'home que falca la defensa i que es va lesionar a mitjans d'agost. David Luiz, acabat d'arribar, i Marquinhos, un dels grans objectius del Barça aquest estiu, han intentat suplir-lo, però per falta d'adaptació o per joventut, entre tots dos no han pogut fer oblidar Silva, considerat un dels millors centrals del món, si no el millor. El capità de la "seleçao" no està completament descartat encara contra el Barça, però Laurent Blanc, la última vegada que s'hi va referir va admetre que desconeixia quan podria tornar a comptar amb ell.

Zlatan, reservat

L'altra gran incògnita és Zlatan Ibrahimovic, que sembla que sí que jugarà davant el Barça, després d'haver-se perdut els dos últims partits per un problema al taló. Amb ell, la capacitat ofensiva del PSG es multiplica. Falta veure, però, en quin estat reapareix el suec, que, a més a més, no podrà comptar amb un dels seus socis predilectes, el lesionat Ezequiel Lavezzi. Això sí, el PSG té un repartiment de luxe pel que fa a jugadors ofensius, amb Javier Pastore, actualment el millor passador de la Lliga francesa, o Edinson Cavani, intocable a la línia d'atac, tant per la seva capacitat de treball com pels seus gols.   

 

Anar al contingut