Malgrat de Mar

El pare del noi mort a Malgrat per un mosso d'esquadra nega que l'agent actués en legítima defensa

Dijous de la setmana passada un noi de Malgrat de Mar va morir quan tenia un brot psicòtic pels trets d'un mosso. En el tiroteig va resultar ferit el seu pare, que ara ha parlat per primera vegada després d'aquells fets. La seva versió és diferent de la que van donar els agents. Segons ell, el desplegament policial va ser molt desproporcionat i va contribuir a posar agressiu el seu fill. El pare qüestiona que no hi hagués cap més sortida que disparar a matar.

Actualitzat
Un malalt, no se'l pot reduir a trets. Aquest és el raonament que repeteix una vegada i una altra la família del noi mort a Malgrat de Mar pels trets d'un mosso d'esquadra fa una setmana. Per primera vegada, el pare de la víctima, que també va resultar ferit de bala, ha explicat com van succeir els fets. La família va demanar ajuda a la policia perquè el seu fill, que tenia un brot psicòtic, volia marxar amb cotxe sense tenir carnet ni assegurança i no podien retenir-lo.

Segons la família, que es presentarà com a acusació particular, l'actuació va ser desproporcionada: van arribar deu agents, vuit d'ells uniformats, i cinc cotxes policials. Això encara va posar més nerviós el noi, que es va armar amb un pic.

Aquesta versió es contraposa amb la que van donar els Mossos d'Esquadra, que asseguren que l'agent va actuar en legítima defensa. La legítima defensa també va ser esgrimida pel jutge, que després de prendre declaració als implicats, no va prendre cap mesura cautelar pel mosso.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut