La documentació de Mohamed Lahouaiej Bouhlel que la policia va trobar al camió
La documentació de Mohamed Lahouaiej Bouhlel que la policia va trobar al camió
Niça

El pare de l'autor de l'atac a Niça diu que el seu fill estava malalt i era violent

RedaccióActualitzat

Mohamed Boulhel, de 31 anys, separat i pare de família, és l'home identificat com l'autor de la massacre de Niça. La policia va trobar la seva documentació en el camió amb què va matar 84 persones.

La policia investiga si tenia vincles amb l'islamisme, tot i que no havia estat mai identificat com un radical. Estat Islàmic ha reivindicat l'atemptat.

El pare de Boulhel ha donat més detalls de com era el presumpte autor de la matança. En una entrevista a l'emissora francesa RTL, assegura que el seu fill tenia una greu malaltia psiquiàtrica, era inestable i de vegades violent.

El pare ha parlat des de Msaken, a Tunísia, d'on era originari Mohamed. Explica que el seu fill va rebre tractament, tot i que no ha especificat quina malaltia va patir:

"Va passar períodes difícils. El vaig portar a un psiquiatre, va prendre els medicaments i va dir que tenia una malaltia veritablement molt greu"

Mohamed, segons el seu pare, era inestable, de vegades violent, i des que es va mudar a França estava poc en contacte amb ells i no els havia visitat en quatre anys.

L'últim cop que van parlar va ser fa una setmana, pel final del ramadà:

"Va saludar a tothom, això és tot. No vam notar res estrany. Tot el que deia era normal"

Anar al contingut