Barcelona

El parc del Fòrum de Barcelona acollirà el mes de setembre el nou festival de música Electric Weekend

Ja fa un temps que es parlava d'un possible nou festival electrònic a Barcelona. Doncs bé, finalment així serà, i la promotora catalana que l'organitza ha avançat a TV3 que es dirà "Electric Weekend". Es farà a mitjans de setembre al parc del Fòrum i també a Madrid, i aspira a tenir uns 15.000 espectadors a cada ciutat. Amb aquest nou festival, i ja són molts, Barcelona està trobant en la música actual un dels seus grans atractius turístics.

Actualitzat
Probablement, Barcelona és una de les ciutats amb més festivals de música actual de tot el món. I lluny de parar, van apareixent noves cites, com un nou festival de música electrònica que es farà al parc del Fòrum el 14 de setembre. Es dirà "Electric Weekend" i l'organitzen la promotora de Barcelona Sinnamon, ànima de la sala Razzmatazz, el festival Summercase i el Creamfields d'Andalusia. Hi tocaran grups de música de ball i discjòqueis repartits en diversos escenaris i carpes per tot el recinte.

Com és habitual en la promotora Sinnamon, el festival tindrà dues seus, i es repetirà el dia 15 a Madrid, amb els mateixos grups i els mateixos horaris.

És una nova aposta en una agenda de festivals ja molt plena. L'any passat, Sinnamon va crear el festival Summercase a Barcelona i a Madrid, i amb set mesos d'antelació ja han posat les entrades a la venda per aconseguir els gairebé 54.000 espectadors de la primera cita.

Ara s'haurà de veure com respon la gent davant de tantes cites musicals, però, de moment, és cert que l'any passat no hi va haver cap festival que punxés de públic, en part gràcies a una gran afluència d'espectadors estrangers.
Anar al contingut