El papa Francesc s'abraça amb un refugiat a Roma, després de celebrar una missa el Dijous Sant passat (Reuters)
El papa Francesc s'abraça amb un refugiat a Roma, després de celebrar una missa el Dijous Sant passat (Reuters)
Ciutat del Vaticà

El papa Francesc i el patriarca de Constantinoble viatjaran a Lesbos per trobar-se amb refugiats

El primer ministre grec, Alexis Tsipras, i l'arquebisbe d'Atenes, Jeroni II, acompanyaran els dos líders religiosos en una visita que vol reconèixer els esforços de la ciutadania grega en la gestió de la crisi dels refugiats

Actualitzat

El papa Francesc i el patriarca ecumènic de Constantinoble, Bartomeu, visitaran l'illa grega de Lesbos, porta d'entrada a Europa per a molts refugiats, dijous i divendres de la setmana vinent. El primer ministre grec, Alexis Tsipras, i l'arquebisbe d'Atenes, Jeroni II, acompanyaran els dos líders religiosos en una visita que vol reconèixer els esforços de la ciutadania grega en la gestió de la crisi dels refugiats.

El portaveu de l'arquebisbe, Jaris Konidaris, ha informat que els tres religiosos visitaran el centre de detenció de Moria, on hi ha més de 3.000 refugiats esperant que es processi la seva sol·licitud d'asil o bé ser deportats a Turquia. Al centre faran un àpat amb els refugiats i celebraran un acte d'homenatge a les víctimes que han perdut la vida intentant arribar a Grècia.

Durant el darrer missatge de Pasqua, el papa Francesc va criticar els que no ajuden els refugiats.

 

Anar al contingut