La parròquia de Santa Anna ha acollit fins a 90 persones sense llar
La parròquia de Santa Anna ha acollit fins a 90 persones sense llar
Barcelona

El papa agraeix a l'església de Santa Anna l'"enrenou" per l'acollida de sensesostres

El rector ha anunciat que no retirarà els llits fins que es trobi una solució per a la quinzena de persones que encara hi dormen

RedaccióActualitzat

"Gràcies, Barcelona, per l'enrenou que heu fet!"

És el missatge que el papa Francesc ha enviat a la parròquia de Santa Anna de Barcelona per haver acollit sensesostres els dies de més fred. Una iniciativa que va tenir èxit: hi van arribar a dormir 90 persones sense llar.

Segons ha explicat la monja teresiana Vicki Molins, una de les impulsores d'acollir a la parròquia persones sense llar durant l'onada de fred, el missatge els ha arribat a través d'un amic del pontífex.

La religiosa també ha anunciat que ja no acullen més persones per dormir a la sala capitular, però que la capella del Santíssim continuarà oberta dia i nit.

"Hem tret i traslladat el santíssim, i en aquesta sala, a l'hora que sigui, sempre tindran un cafè calent i unes pastes i un lloc per reposar, mentre que la capella petita, on hem posat el santíssim, serà d'adoració perpètua per poder resar dia i nit qui vulgui."

Malgrat que els responsables de la parròquia van anunciar que aquest cap de setmana deixarien d'acollir les persones sense llar que s'hi han aixoplugat aquests dies, el rector no retirarà els llits fins que es trobi una solució per a la quinzena de persones que encara hi dormen.

Vicki Molins ha explicat que la intenció "és fer una Església que tingui l'estil que el papa Francesc vol i s'obri a l'acollida".

Anar al contingut