Lliga ACB

El Pamesa València guanya un partit d'infart (75-74) contra l'Unicaja

El base argentí Alejandro Montecchia s'ha convertit en el jugador clau dels locals, ja que ha anotat els últims sis punts del Pamesa. Un tir lliure seu ha desfet l'empat en els últims segons del matx. El partit ha estat molt igualat en tot moment, i qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar aquest primer partit de la semifinal. Hopkins i Paraíso, amb 14 punts, han estat els màxims encistelladors dels locals, i Bullock, amb 15, el màxim del seu equip i del partit.

El primer quart ha estat dominat pels de Boza Maljkovic, i s'ha arribat a la fi del primer parcial amb un 15-22 favorable als visitants. Els jugadors de Paco Olmos han començat a tenir més encert ofensiu i han portat el pes del partit durant tot el segon quart, fet que els ha fet remuntar i anar-se'n al descans amb tres punts d'avantatge (41-38). El tercer quart ha estat de molt pocs punts. D'aquest desencert, n'ha tret profit el Pamesa, que ha augmentat les diferències en el marcador. Quan faltaven deu minuts, el resultat era de 57-51 favorable als valencians. Tot semblava dat i beneït quan, a tres minuts del final, el Pamesa dominava per set punts (65-58), però tres triples consecutius de l'Unicaja (Okulaja, Gurovic i Bullock) han tornat a posar en situació d'avantatge l'equip andalús (65-67). Un triple de l'argentí Montecchia ha capgirat el resultat (72-69) quan faltava un minut i mig per al final. Dos punts més del base argentí i dos lliures convertits per Sonko i un triple de Bullock han deixat el 74-74 a 14 segons. Dejan Tomasevic ha fallat dos tirs lliures a set segons de la conclusió, però Paraíso ha agafat un rebot providencial. Gurovic ha comès falta sobre Montecchia, però aquest només ha fet un dels dos tirs lliures. L'intent de Bullock a la desesperada no ha reeixit i el Pamesa s'ha endut la primera victòria d'aquesta sèrie semifinal.