El Pallars Jussà impulsa una tardor grastronòmica sobre el bolet

Lleida (ACN).- Els empresaris turístics del Pallars Jussà han decidit impulsar 'La Tardor Gastronòmica del Bolet 2010, colors, olors i sabors' amb la participació de 16 restaurants de la comarca. Les jornades s'iniciaran aquest dissabte, 15 d'octubre, i s'oferiran tots els dies del mes fins al 14 de novembre, després de la reserva prèvia, tret dels caps de setmana. Els diferents establiments han preparat uns menús de degustació de 6 plats tematitzats amb el bolet amb un preu que va dels 25 als 35 euros. Les jornades volen ser un primer pas per crear una associació d'empreses turístiques de la comarca.
El Pallars Jussà impulsa una tardor grastronòmica sobre el bolet

El Pallars Jussà impulsa una tardor grastronòmica sobre el bolet

Lleida (ACN).- Els empresaris turístics del Pallars Jussà han decidit impulsar 'La Tardor Gastronòmica del Bolet 2010, colors, olors i sabors' amb la participació de 16 restaurants de la comarca. Les jornades s'iniciaran aquest dissabte, 15 d'octubre, i s'oferiran tots els dies del mes fins al 14 de novembre, després de la reserva prèvia, tret dels caps de setmana. Els diferents establiments han preparat uns menús de degustació de 6 plats tematitzats amb el bolet amb un preu que va dels 25 als 35 euros. Les jornades volen ser un primer pas per crear una associació d'empreses turístiques de la comarca.