Barcelona

El Palau Robert fa un repàs dels 50 esdeveniments més importants del Palau de la Música

Coincidint amb el centenari del Palau de la Música, el Palau Robert de Barcelona mostra els 50 esdeveniments més importants que ha acollit el Palau. Ho fa a través de fotografies de gran format, al costat de les quals hi ha altres imatges que reflecteixen el caràcter social, polític o cultural de l'època. L'objectiu de la mostra és harmonitzar la història de l'edifici.

Actualitzat
El Palau Robert de Barcelona revisa els moments més importants que el Palau de la Música ha viscut durant els seus 100 anys d'història en una exposició fotogràfica, programada dins de les activitats que s'estan celebrant en motiu del centenari de l'edifici.

L'exposició mostra, a través de fotografies de gran format, els 50 esdeveniments més importants que el Palau ha acollit, com el pas per l'edifici de cèlebres directors musicals, solistes o orquestres. Al costat de cadascuna d'aquestes fotografies, l'exposició ofereix una altra imatge que reflecteix el caràcter social, polític o cultural de l'època.

L'objectiu de la mostra és harmonitzar la història de l'edifici, perquè tot i que no es troben tots els esdeveniments socials, a través d'aquest recorregut sí que es pot veure la varietat i la qualitat de l'oferta cultural del Palau. L'exposició estarà oberta fins al pròxim 25 de maig.

A més, una altra activitat que es realitza al marc del centenari del Palau és un cicle de projeccions a la Filmoteca de Catalunya, sota el nom "Del pentagrama a la pantalla", i que està dedicat a l'aniversari de l'edifici. Algunes de les projeccions que es poden veure són "Testimony", "Muerte en Venecia" i "Amadeus".
Anar al contingut