Barcelona

El Palau diu que les xifres de l'auditoria interna sobre el frau són "inexactes"

Els nous responsables del Palau de la Música han explicat que les xifres de l'auditoria interna sobre el frau que han publicat alguns mitjans de comunicació són "inexactes". Aquestes xifres eleven el desfalc de Millet i Montull i el situen entre els 25 i 31 milions d'euros. Els treballs de l'auditoria, ha dit el Palau, estan molt avançats però "no són els definitius".

Actualitzat
Els nous responsables del Palau de la Música Catalana han explicat els primers resultats de l'auditoria als representants del Consorci, on estan representades les administracions públiques, la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Cultura.

En un comunicat, el Palau precisa que els treballs de l'auditoria no han acabat i que, per tant, la xifra de l'espoli, encara s'ha d'acabar de concretar. Asseguren que la faran pública quan hagin enllestit els treballs de l'auditoria.

La voluntat de la presidenta del Palau, Mariona Carulla, i del director general, Joan Llinares, és posar fi aviat a la investigació interna i engegar la nova etapa d'una institució centenària. Avui mateix està prevista una primera reunió per perfilar quina ha de ser la nova estructura del Palau perquè sigui més transparent.
Anar al contingut