Barcelona

El Palau de la Música es personarà com a perjudicat en el procés contra Fèlix Millet

La junta de l'Orfeó Català ha acordat per unanimitat personar-se com a part perjudicada en el procés obert contra l'expresident Fèlix Millet i altres membres de l'equip anterior, acusats de malversació de fons. La decisió s'ha pres després que la nova directora del Palau, Mariona Carulla, i el nou director executiu, Joan Llinares, han exposat als membres de la junta tot un seguit d'irregularitats de l'equip de Millet.

Actualitzat
Entre aquestes irregularitats hi hauria des d'operacions financeres confuses a transferències de diners fetes de manera irregular.

Fonts consultades per Catalunya Ràdio han assegurat que alguns membres de la junta de l'orfeó s'han sorprès de la magnitud de les irregularitats suposadament comeses per Millet i el seu equip. Per això han encarregat una auditoria externa perquè analitzi els comptes amb detall.

L'orfeó entén que aquestes accions han perjudicat el valor patrimonial del Palau i cal intentar restituir-ho. Una altra de les mesures preses ha estat nomenar administrador de l'orfeó al nou director executiu del Palau, Joan Llinares.
Anar al contingut