Barcelona

El Palau de la Música demana 81 anys per a Millet, Montull i la seva filla Gemma, i no acusa Convergència

El Palau de la Música no inculpa Convergència Democràtica de Catalunya de l'espoli. No exigeix cap responsabilitat civil a CDC pels més de 50 milions que el jutge creu que el partit va apropiar-se de l'entitat cultural. A l'escrit d'acusació presentat aquest dijous, la institució demana 81 anys de presó per a cadascun dels principals imputats, Fèlix Millet, Jordi Montull, i la seva filla Gemma, per apropiació indeguda, falsedat documental i estafa.

RedaccióActualitzat
Aquest dijous, la Fundació Palau de la Música ha presentat el seu escrit com a acusació particular de la causa que afecta el saqueig de la seva institució. El Palau demana 81 anys de presó per a Fèlix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma per estafa i apropiació indeguda que xifra en 30 milions d'euros. En el mateix escrit, demana penes de presó per a 12 imputats més. En destaca la secretària personal de Millet, Elisabet Barberà, per a qui demana 12 anys de presó.

El Palau, però, no exigeix cap responsabilitat ni penal ni econòmica, a Convergència Democràtica. La institució evita en el seu escrit inculpar Convergència perquè no considera provat que el destí dels diners fos el partit, tot i que el jutge conclou que el partit va cobrar presumptament 5,1 milions d'euros de la constructora Ferrovial, a canvi d'obra pública a través de la institució musical servint-se de contractes de patrocini.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut