Barcelona

El Palau de la Música Catalana acull el tradicional Concert de Sant Esteve

Dalt de l'escenari del Palau de la Música hi ha hagut, en total, més de 250 cantaires, que han ofert un repertori ampli de nadales. El concert s'ha tancat, com sempre, amb el Cant de la Senyera, però aquest any, i ja fora de programa, s'ha convidat el públic a cantar el "Tornarem", de Lax'n Busto, que l'Orfeó ha gravat per al disc de La Marató.

RedaccióActualitzat
El Palau de la Música Catalana ha acollit aquest dimecres el tradicional Concert de Sant Esteve, on han participat tots els cors de l'Orfeó Català. Dalt de l'escenari hi ha hagut, en total, més de 250 cantaires, que han ofert un repertori ampli de nadales: des de les versions tradicionals d'"El Noi de la mare", que han interpretat els cors més petits, fins a l'estrena de cinc versions de nadales, com "Les dotze van tocant", a l'estil de jazz, que han compost Mariona Vila i Lluís Vidal.

L'Orfeó Català les ha cantat acompanyat pel baix, el bateria i el piano del Lluís Vidal Trio, al qual s'afegit un saxo.

El concert s'ha tancat, com sempre, amb el Cant de la Senyera, que en acabar ha anat seguit de crits d'independència i d'estelades. Aquest any, i ja fora de programa, s'ha convidat el públic a cantar el "Tornarem", de Lax'n Busto, que l'Orfeó ha gravat per al disc de La Marató. "Ha estat una ocasió única", ha dit el director de l'Orfeó, Josep Vila, ja que en viu no havia sonat mai.

Al concert, finalment, també hi han participat la cantant de la banda La Porta dels Somnis, Virgínia Martínez, i Salva Racero, de Lax'n Busto. Catalunya Música ha transmès el concert en directe i el Canal 33 l'ha emès en diferit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut