Amb aquesta actuació l'empordanès Mazoni ha debutat al Palau de la Música.
Amb aquesta actuació l'empordanès Mazoni ha debutat al Palau de la Música.
Barcelona

El Palau de la Música acull la presentació del nou disc de l'empordanès Mazoni

El Palau de la Música ha servit d'escenari per a la presentació oficial del nou disc del cantautor empordanès Mazoni. "Fins que la mort ens separi" és el títol del nou treball d'aquest artista, un disc que es va publicar al passat mes de febrer. L'artista empordanès debutava al Palau de la Música i la seva actuació ha servit per clausurar el Festival de Guitarra.

Actualitzat
Un dels moments més intensos de la nit ha arribat quan David Carabén, el cantant dels Mishima, ha acompanyat Mazoni en el tema "L'home número 12", inclòs en aquest nou àlbum.

Un dels moments més divertits de la nit es va produir quan l'artista va convidar una pianista voluntària a interpretar "Ei, que surt el sol". El concert va tancar el Festival de Guitarra de Barcelona.

Orfebre del pop

Mazoni
és un músic que alguns crítics han anomenat "orfebre del pop". I és que "Fins que la mort ens separi" ha estat molt ben rebut per la crítica.

En l'aclamat últim treball de l'artista, les melodies prenen el protagonisme i les cançons juguen constantment amb l'experimentació.
Anar al contingut