Sueca

El País Valencià va recuperant la normalitat després dels aiguats

El País Valencià va recuperant de mica en mica la normalitat després de les pluges que dimarts van inundar algunes localitats, especialment de la comarca de la Ribera Baixa. El govern valencià manté l'alerta per la possibilitat de nous aiguats i l'Ajuntament de Sueca, on van caure 320 litres per metre quadrat en només quatre hores, estudia sol·licitar la declaració de zona catastròfica per fer front a les destrosses que ha patit la població.

Actualitzat

Els monumentals aiguats de dimarts passat encara porten cua al País Valencià. Pobles com Sueca, Riola o Cullera van recuperant de mica en mica la normalitat, després d'unes precipitacions que van arribar als 300 litres per metre quadrat en poques hores. Per aquest dijous, s'esperen tempestes a la part sud, que aniran disminuint a mesura que avanci la tarda.

Les pluges de principis de setmana van fer perdre un 20% de la collita de l'Albufera, a més de provocar complicacions a les carreteres i deixar uns 4.000 alumnes sense classe. El més greu va ser, però, la mort d'un home de 70 anys, que va patir un atac de cor quan va veure que l'aigua inundava casa seva.

L'Ajuntament de Sueca estudia demanar la declaració de zona catastròfica perquè la tromba d'aigua va inundar baixos de cases i de botigues, va provocar talls del subministrament elèctric i va col·lapsar les clavagueres.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut