El PACMA ha entregat les firmes per prohibir els correbous o "bous al carrer"
El PACMA ha entregat les firmes per prohibir els correbous o "bous al carrer"
Barcelona

El PACMA entrega a la Generalitat més de 70.000 firmes contra els correbous

Amb aquest acte, el partit animalista tanca la campanya "Festes sense bous, tallem amb la tortura"

RedaccióActualitzat

El partit animalista PACMA ha entregat aquest dijous als Serveis Territorials de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya més de 70.000 firmes recollides amb l'objectiu de demanar la prohibició dels correbous o "bous al carrer" a tot Catalunya. Amb aquest acte, el PACMA tanca la seva campanya "Festes sense bous. Tallem amb la tortura", que ha durat tot l'estiu.
 


Simultàniament, han entregat les firmes a la Conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana per demanar, també, la prohibició dels milers de festes taurines que se celebren cada estiu en aquesta regió.

A més, el PACMA reclama que es modifiqui la legislació vigent de Catalunya per evitar "que es tornin a celebrar festes on es maltractin animals, sigui quina sigui la modalitat".

Juntament amb les firmes, el PACMA ha entregat un informe veterinari on especifiquen que:

"durant els correbous, als animals se'ls infereixen danys greus per les manipulacions, transport, gana i set, a més de les agressions i fustigació a què solen veure's sotmesos per part del públic que acudeix a aquests espectacles, sense comptar els danys que pateixen segons la modalitat de l'acte taurí que se celebra."

Anar al contingut