Estats Units

El número dos d'Al-Qaeda assegura que Bin Laden està viu i qualifica l'ONU d'"enemiga de l'islam"

La mà dreta d'Ossama bin Laden, Ayman al-Zawahiri, ha assegurat en un comunicat difós per internet que el líder de la xarxa terrorista està viu i bé de salut. En el mateix missatge, Al-Zawahiri qualifica l'Organització de les Nacions Unides d'"enemiga de l'islam" per "haver donat legitimitat a la creació de l'Estat d'Israel". El número dos d'Al-Qaeda ha tornat a demanar als musulmans que lluitin contra els interessos occidentals i israelians en territori musulmà.

Actualitzat

Ayman al-Zawahiri ha tornat a aparèixer en un missatge difós per internet per IntelCenter, un grup que es dedica a estudiar les operacions dels extremistes islàmics. En aquesta ocasió, el número dos d'Al-Qaeda ha desmentit els rumors que sseguren que el líder de la xarxa, Ossama bin Laden, està malalt i ha afirmat que no només està viu, sinó que també bé de salut.

Al-Zawahiri afegeix en aquest comunicat que l'Organització de les Nacions Unides és "enemiga de l'islam" per haver legitimat la creació de l'estat d'Israel i per considerar Txetxènia com una part inseparable de Rússia i Ceuta i Melilla de l'estat espanyol.

En aquest sentit, la mà dreta de Bin Laden s'ha compromès a fer "el possible per atacar els jueus a Israel i a l'exterior" i ha demanat als musulmans que "lluitin contra els governs aliats d'Occident i ataquin els interessos israelians i occidentals en països musulmans".

Anar al contingut