José Antonio Nieto, secretari d'Estat de Seguretat i número 2 del Ministeri de l'Interior
Madrid

El número 2 d'Interior se sent víctima d'una "cacera" per la reunió amb González

José Antonio Nieto ha negat que en la reunió que va mantenir amb el germà de l'expresident de Madrid, quan ja se'ls investigava per corrupció, es parlés del cas Lezo

RedaccióActualitzat

El cas Lezo que assetja el PP ha portat aquest matí a la comissió d'Interior el número 2 del ministeri per donar explicacions de la seva reunió amb el germà d'Ignacio González. José Antonio Nieto hi ha comparegut a petició pròpia i del PSOE, per explicar la trobada que el 8 de març va mantenir en el seu despatx amb Pablo González, directiu de l'empresa pública Mercasa, empresonat fa uns dies juntament amb el seu germà.

Malgrat que la trobada va tenir lloc l'endemà que l'expresident de la Comunitat de Madrid rebés l'avís que estava sent investigat, Nieto ha negat conèixer l'existència de la investigació.

Nega haver parlat mai amb Ignacio González

El número 2 d'Interior ha explicat que la trobada va durar 15 minuts i que no es va parlar de l'operació Lezo, ja que l'objectiu va ser "saludar-se" i "proposar una col·laboració" amb l'empresa. Nieto s'ha mostrat dolgut i ha explicat que s'ha recorregut a fragments del sumari i "suposades filtracions" per sotmetre'l a un "linxament polític", "una cacera" i "un calvari".

De fet, diu que ara "hauria fet el mateix", amb la informació que tenia en aquell moment.

També ha negat que "mai a la seva vida" ha tingut una conversa amb l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González i ha anunciat accions legals contra qui el vinculi amb la corrupció de Mercasa.

La seva intervenció no ha convençut els grups de l'oposició. El PSOE n'ha demanat la dimissió.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut