Un dels cupons del número 1714 de la Grossa de Cap d'Any.
Un dels cupons del número 1714 de la Grossa de Cap d'Any.
Sant Antoni de Vilamajor

El número 1714 de la Grossa s'esgota en menys de deu minuts

Els 50 números de la primera remesa del número 1714 de la Grossa de Cap d'Any s'han venut en menys de deu minuts aquest dijous al matí en un supermercat de Sant Antoni de Vilamajor

RedaccióActualitzat

Els 50 números de la primera remesa del número 1714 de "la Grossa de Cap d'Any", que coincideixen amb l'any de la caiguda de Barcelona en la Guerra de Successió, s'han esgotat en menys de deu minuts aquest dijous al matí en un supermercat de Sant Antoni de Vilamajor. Els cupons s'han lliurat pocs minuts abans de les nou al Coaliment d'aquest municipi del Vallès Oriental, que s'ha escollit per sorteig perquè aculli la venda del primer llibret de 50 cupons del número, un dels més buscats del sorteig.

"Hi havia molta expectació i molts clients habituals ens havien reservat diversos cupons, però Loteria de Catalunya ens ha informat que no es podia realitzar cap tipus de reserva per al número 1714", ha assenyalat el propietari de l'establiment, Xavier Guiu. Alguns dels clients que han pogut aconseguir un dels números el mostraven orgullosos: "ens feia molta il·lusió tenir-lo, sóc membre de l'Assemblea Nacional Catalana i hem treballat molt dur, és una data molt simbòlica", ha dit Lluís Grau.

Per la seva banda, una altra de les afortunades, Mònica Romero, explicava que ha escoltat per la ràdio que es venien números del 1714 i ha decidit "venir a veure si encara quedaven cupons". Com que viu a Sant Antoni mateix, no ha "trigat massa a arribar". Altres clients no han tingut tanta sort i, malgrat arribar al supermercat que només passaven deu minuts de les nou, no han estat a temps de comprar un número.

El segon llibret del 1714, amb 50 números més, s'assignarà per sorteig a un establiment l'1 de desembre.

Anar al contingut