El número 155 s'esgota a la Grossa de Cap d'Any i a la loteria de Nadal

Entitats i clubs han mostrat discrepàncies amb la Loteria Nacional

RedaccióActualitzat

El número 00155 s'ha esgotat a la Grossa de Cap d'Any que se celebra el 31 de desembre a Catalunya. Els bitllets no estan disponibles en línia, ni a la botiga física.

A la Grossa, hi ha un total de 80.000 números diferents. Cada número té 4 llibrets de 20 bitllets per número i 5 virtuals. 

 

Els números 00155  de la Loteria Nacional també va camí d'esgotar-se. Ja no es pot trobar a les administracions que més distribueixen: la Bruixa d'Or de Sort, Doña Manolita a Madrid, El Pescador a Las Palmas i l'administració de loteria núm. 44 de la Corunya.

Fins i tot els números que acaben en 155 ja estan esgotats o reservats.

El 01714, tampoc

Això ja va passar al 2014 coincidint amb la consulta del 9-N. La Loteria de Catalunya va decidir sortejar els números 91114, 02014 i 01714 entre les persones interessades i els venedors de loteria per ser els més buscats. Aquests números es van esgotar en qüestió d'hores.

Al 2016 es va esgotar els que feien referència a la mort de David Bowie (10016) i al concert d'Operación Triunfo al Palau Sant Jordi (31116).

Rebuig a la Loteria Nacional

La loteria també és un camp de batalla del procés. Al llarg d'aquesta setmana s'ha pogut comprovar com diverses associacions esportives i entitats de Catalunya han explicat que no vendran loteria de Nadal com a mnostra de rebuig a la violència policial de l'1-O

 

 

A post shared by cbbalaguer (@cbbalaguer) on

 

També grups de castellers i geganters de Catalunya han anunciat la seva decisió de no vendre loteria de Nadal:



Part d'aquesta decisió també s'explica per l'argument de no voler donar diners a les arques del govern espanyol, ja que Loteries i Apostes de l'Estat és un operador de titularitat pública.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut