El Numància empata a Montilivi (2-2) quan el Girona ja assaboria els tres punts

Girona i Numància han empatat (2-2) un duel que podria haver caigut de part de qualsevol a Montilivi. L'equip sorià s'ha avançat a les acaballes de la primera meitat gràcies a un gol de Natalio, però una reacció notable del Girona li ha permès capgirar el marcador gràcies a les dianes de Timor i Gerard Bordas. Quan tot semblava dat i beneït, Sergi Enrich, de cap, ha fet el gol de l'empat pel Numància.

Li ha costat entrar en el joc al Girona, que no ha pogut dominar el Numància en cap moment en la primera meitat. L'equip d'Anquela s'ha confirmat com un visitant incòmode quan a les acaballes de la primera meitat Natalio ha fet el 0-1. La reacció del Girona a la represa ha estat notable. L'empat ha arribat gràcies a una canonada de falta de David Timor.

En plena pressió dels gironins, en el minut 76, Gerard Bordas ha tocat de primera per sobre del porter un servei de Juanlu. La pilota ha tocat el pal abans d'entrar. Un gran gol que semblava donar tres punts al Girona. Però el Numància ha tret el seu orgull i a dos minuts pel final, el menorquí Sergi Enrich, que acaba d'arribar a l'equip sorià, ha empatat amb un bon cop de cap que ha suposat una gerra d'aigua freda per a l'afició gironina.