El nou viver de celleristes de la Conca produirà enguany 35.000 ampolles, pendent d'enllestir la restauració integral de l'edifici

Barberà de la Conca (Conca de Barberà).- El viver de celleristes de la Conca de Barberà ha obert portes aquest dijous al migdia, en un acte inaugural presidit pel secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella. L'antic celler de Barberà de la Conca, el més antic de Catalunya i l'estat espanyol, acull sis joves emprenedors que enguany ja produiran 35.000 ampolles -entre 3.000 i 6.000 per viverista-. Castella ha qualificat el viver com un 'cas digne d'escola de negoci', perquè combina 'la tradició de la comarca' -un edifici històric-, amb 'la innovació més pura' -un viver d'empreses-. De moment, però, només s'han restaurat uns 400 metres quadrats, el que representa una tercera part de l'edifici. La comarca confia rebre un nou ajut del DAR per poder executar la segona fase de la restauració.
El nou viver de celleristes de la Conca produirà enguany 35.000 ampolles, pendent d'enllestir la restauració integral de l'edifici

El nou viver de celleristes de la Conca produirà enguany 35.000 ampolles, pendent d'enllestir la restauració integral de l'edifici

Barberà de la Conca (Conca de Barberà).- El viver de celleristes de la Conca de Barberà ha obert portes aquest dijous al migdia, en un acte inaugural presidit pel secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella. L'antic celler de Barberà de la Conca, el més antic de Catalunya i l'estat espanyol, acull sis joves emprenedors que enguany ja produiran 35.000 ampolles -entre 3.000 i 6.000 per viverista-. Castella ha qualificat el viver com un 'cas digne d'escola de negoci', perquè combina 'la tradició de la comarca' -un edifici històric-, amb 'la innovació més pura' -un viver d'empreses-. De moment, però, només s'han restaurat uns 400 metres quadrats, el que representa una tercera part de l'edifici. La comarca confia rebre un nou ajut del DAR per poder executar la segona fase de la restauració.