Luis Enrique començarà a treballar dilluns. (Foto: EFE)
Luis Enrique començarà a treballar dilluns. (Foto: EFE)
Futbol

El nou projecte de Luis Enrique arrencarà el 14 de juliol

El projecte de Luis Enrique com a nou tècnic del Barça arrencarà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el pròxim 14 de juliol. Aquell dia s'incorporaran a l'equip els jugadors que no hagin disputat el Mundial del Brasil, mentre que els mundialistes, en canvi, s'aniran incorporant a la feina progressivament, en funció d'on hagin arribat amb les seves seleccions en el torneig

Actualitzat

El projecte de Luis Enrique com a nou tècnic del Barça arrencarà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el pròxim 14 de juliol. Aquell dia s'incorporaran a l'equip els jugadors que no hagin disputat el Mundial del Brasil, mentre que els mundialistes, en canvi, s'aniran incorporant a la feina progressivament, en funció d'on hagin arribat amb les seves seleccions en el torneig.

Durant la primera jornada, i com és habitual, els jugadors convocats per Luis Enrique passaran proves físiques i mèdiques i establiran el primer contacte amb el nou cos tècnic. Durant la pretemporada, i abans que comencin els partits oficials, el primer equip disputarà una sèrie d'amistosos, encara que de moment només n'hi ha un de confirmat: el que jugarà el 9 d'agost a Hèlsinki.

Pretemporada sense compromisos oficials

El fet de no haver guanyat cap títol aquesta temporada farà que, lògicament, el Barça no disputi cap compromís oficial fins a l'inici de la Lliga BBVA el cap de setmana del 23 i el 24 d'agost. La Supercopa d'Europa entre el Madrid i el Sevilla es disputarà el 12 d'agost a Cardiff i la Supercopa espanyola, entre el Madrid i l'Atlètic de Madrid, es jugarà el 20 i el 27 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut