Madrid

El nou pis de Mariano Fernández Bermejo serà la residència del Ministeri de Justícia

El Ministeri de Justícia ha invertit més de 250.000 euros per condicionar un àtic al centre de Madrid com a residència per al ministre Mariano Fernández Bermejo. El govern espanyol assegura que, a partir d'ara, el pis serà la residència dels titulars d'aquest ministeri i que el canvi era imprescindible per raons de seguretat. L'àtic l'havia ocupat anteriorment l'exministra d'Habitatge María Antonia Trujillo i presentava "una important situació de deixadesa i deteriorament".

Actualitzat
Les reformes per habilitar un àtic del centre de Madrid com a residència per al ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, han costat més de 250.000 euros. Segons un portaveu del ministeri, s'ha triat aquest pis perquè era l'única propietat de l'Estat propera a la seu ministerial. Fernández Bermejo s'hi va traslladar a mitjans d'octubre des de la seva vivenda, als afores de la capital de l'Estat, perquè, segons els reponsables de la seva seguretat, la casa "era particularment vulnerable" i convenia un habitatge proper a la seu de Justícia.

L'última inquilina d'aquest àtic era l'aleshores titular d'Habitatge María Antonia Trujillo. Segons un informe tècnic, el pis presentava "una important situació d'abandonament i deteriorament", perquè l'última reforma s'havia fet onze anys enrere. El pis era propietat del Ministeri d'Administracions Públiques i abans l'havien utilitzat exministres com Mariano Rajoy, Julia García Valdecasas o Javier Arenas.

Entre altres reformes, s'han remodelat els lavabos, la cuina i la terrassa, i també s'hi ha habilitat una habitació i un lavabo per al servei permanent de seguretat.
Anar al contingut