Exterior d'un centre de votació l'1 d'octubre (Reuters)

El nou jutge que investiga l'1-O es posiciona a la xarxa a favor de l'espanyolisme

RedaccióActualitzat

El jutge de Barcelona que porta ara la investigació de l'1 d'octubre i que ha ordenat l'escorcoll d'aquest dijous a Unipost, Jaime Conejo Heredia, ha mostrat públicament a les xarxes socials el seu espanyolisme.

A Facebook, el jutge Conejo Heredia formaria part d'un grup que es diu "Catalans que no volen la independència". El magistrat tenia penjat un vídeo d'una manifestació espanyolista del 12 d'octubre a Barcelona i havia compartit diversos articles molt crítics amb el procés del digital Dolça Catalunya, tal com ha pogut capturar Directe.cat, abans que fes privat el seu perfil en aquesta xarxa. Aquestes publicacions ja no es troben disponibles, o bé perquè les ha esborrat o precisament pel canvi de configuració.

 

 

Al seu web, Dolça Catalunya diu que recullen opinions dels qui "no els agrada la Catalunya nacionalista" i creuen que "el nacionalisme és la degeneració de tot allò que estimem".

 

El jutge Conejo Heredia ara és el titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. És el substitut del magistrat Juan Antonio Ramírez, que ara està hospitalitzat i que és qui va ordenar el 20 de setembre els escorcolls a diverses conselleries i la detenció de diversos alts càrrecs de la Generalitat.

 

Anar al contingut