Un recó dels jardins del Palau Reial de Pedralbes. (Foto:Ajuntament de BCN)
Un racó dels jardins del Palau Reial de Pedralbes. (Foto:Ajuntament de BCN)
Barcelona

El nou Festival Jardins de Pedralbes tindrà Carreras, Iglesias i Earth Wind&Fire

Josep Carreras, Julio Iglesias i "Earth, Wind and Fire" són alguns dels artistes que inauguraran la primera edició del Festival Jardins Palau Reial Pedralbes, que es farà a Barcelona entre el 20 de juny i el 8 de juliol.

RedaccióActualitzat
El tenor Josep Carreras obrirà el nou Festival Jardins del Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, pel qual passaran del 20 de juny al 8 de juliol Antony & The Johnsons, Roger Hodgson (Supertramp),  Earth Wind & Fire, Natalie Cole, Julio Iglesias i Crosby Stills &  Nash, segons ha anunciat aquest dilluns el director de la promotora Concert Studio i del festival, Martín Pérez.

Acompanyat de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del director de Promoció Cultural de la Generalitat, Jordi Sellas, el director s'ha declarat emocionat de presentar el nou festival, que ve a omplir un forat en els esdeveniments musicals de la capital en un "lloc màgic".

El festival té un pressupost d'1,8 milions d'euros, tindrà un aforament de 2.179 places i els preus oscil·laran entre els 34 i els 130 euros. Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts a les 12.00 del migdia.
Anar al contingut