El nou cotxe de Seat es dirà Tarraco, segons una revista especialitzada alemanya

Fonts de l'automobilística no confirmen ni desmenteixen aquesta informació, avançada per una revista alemanya

RedaccióActualitzat

El nou model de Seat es dirà Tarraco. Així ho afirma, almenys, la revista alemanya especialitzada "Auto Motor i Sport", que es refereix a aquest cotxe com "el nou Tiguan XL espanyol".

Més enllà del nom, aquest nou cotxe de Seat serà un SUV -tot terreny urbà- de gran format, i el tercer SUV de la marca, després de l'Ateca i l'Arona, de tamany inferior.

Es construirà sobre la mateixa plataforma que el Volkswagen Tiguan, però serà 109 mil·límetres més llarg. Tindrà versions de 5 i de 7 places.

 

 

De moment, del Seat Tarraco no se n'ha fet pública cap altra imatge que la de la silueta del vehicle, que es presentarà previsiblement a finals d'aquest 2018.

Per batejar aquest nou vehicle, Seat va convocar un concurs popular. Els quatre noms finalistes, anunciats al setembre, eren Alborán, Aranda, Ávila i Tarraco.

Abans d'aquesta última selecció, juntament amb Tarraco, competien dos altres topònims catalans: Abrera i Aran.

 

 

Inicialment, Seat havia anunciat que faria públic el nom guanyador el passat mes d'octubre, però va ajornar-ho a causa de la situació política. Una situació malgrat la qual, en canvi, Seat no va traslladar la seva seu fora de Catalunya.

Ara, consultada sobre aquesta informació publicada a Alemanya, Seat ni confirma ni desmenteix el nom guanyador, que tot sembla indicar que, efectivament, serà Seat Tarraco.

Si la notícia es confirma, el Tarraco serà el primer cotxe Seat amb un nom -en llatí- de la toponímia de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut