Imatge àeria que mostra la zona d'operació per al rescat del ferri.
Imatge àeria que mostra la zona d'operació per al rescat del ferri. (Foto: EFE)
Seül

El nou balanç del naufragi del ferri coreà és de 108 morts i 194 desapareguts

De moment hi ha 8 detinguts per aquesta tragèdia, entre ells el capità del vaixell

RedaccióActualitzat

Nou balanç de víctimes pel naufragi de dimecres passat del ferri a Corea del Sud. Ja són 108 les víctimes mortals, mentre que encara hi ha 194 desapareguts. La naviliera en què operava l'embarcació ha demanat perdó a les víctimes i els seus familiars. Ho ha fet en un comunicat en què afegeix que farà tot el que calgui per ajudar a recuperar tan aviat com sigui possible els prop de 200 desapareguts.

Les operacions se centren en les feines de recuperació i identificació dels cadàvers, ja que no hi ha esperances de trobar supervivents. De fet, els equips de rescat no han aconseguit trobar cap passatger amb vida des de l'enfonsament del vaixell.

Mentrestant, la presidenta del país carrega contra el capità i la tripulació acusant-los d'assassinat i els demana responsabilitats civils i penals. Ho fa just després que la transcripció de la conversa entre el vaixell i la torre de control ha revelat que es van cometre errors greus en l'evacuació. De moment hi ha vuit detinguts, el capità i set membres de la tripulació.

 

 

 

Anar al contingut