Santa Susanna

El nombre d'intoxicats en un restaurant de Santa Susanna s'eleva a 158, amb 59 casos nous

La Conselleria de Salut ha confirmat que 59 casos nous eleven a 158 el nombre de persones intoxicades per haver menjat aliments en mal estat en un restaurant de Santa Susanna. Dues d'elles van haver de ser hospitalitzades a causa del brot, però ja les han donat d'alta. Els tècnics sanitaris continuen investigant quins aliments han estat els responsables de la intoxicació. Tot i que els afectats han tingut símptomes de salmonel·losi, com nàusees, vòmits, febre i diarrea, encara no s'ha localitzat salmonel·la als productes que s'ha analitzat.

Actualitzat
El nombre de persones intoxicades al restaurant d'un hotel de Santa Susanna s'ha elevat a 158. Segons ha informat la Conselleria de Salut, s'han detectat 59 casos més d'afectats per la toxiinfecció alimentària, que se sumen als 96 que ja s'havien detectat. Tots els afectats presenten símptomes de nàusees, febre i diarrea. Segons la Generalitat, només dues persones han hagut de ser hospitalitzades, però ja han estat donades d'alta. Amb tot, no s'ha detectat nous casos des de divendres passat. Un total de 320 persones van estar exposades a la toxiinfecció alimentària. L'increment del nombre d'afectats s'ha pogut recollir per les dades que s'estan recuperant amb caràcter retrospectiu de les persones que van menjar al restaurant de Santa Susanna i que, després de les corresponents enquestes epidemiològiques, s'ha relacionat amb el brot. Tècnics de la Conselleria de Salut estan a l'espera dels resultats de laboratori de les analítiques. En una fase preliminar, les analítiques no han detectat presència de salmonel·la.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut