Els fets van passar davant el col·legi Mare del Diví Pastor de Sabadell. (Foto: ACN)
Els fets van passar davant el col·legi Mare del Diví Pastor de Sabadell. (Foto: ACN)
Redacció

El noi que va caure mort a Sabadell hauria ingerit arsènic

El noi, que prèviament havia disparat amb una arma de fogueig al pare d'una alumna del centre Divina Pastora, portava el pot amb el verí a la mà. Els fets van passar davant el col·legi Mare del Diví Pastor. Segons fonts properes al cas, el jove era exalumne d'aquest centre.

RedaccióActualitzat
El jove que aquest dimarts va caure mort al centre de Sabadell es va suïcidar ingerint una substància tòxica, segons ha confirmat l'autòpsia. Fonts de la investigació consultades han confirmat a TV3 que es tractaria d'arsènic. El noi, que prèviament havia disparat amb una arma de fogueig al pare d'una alumna del centre Divina Pastora, portava el pot amb el verí a la mà.

Els fets van passar davant el Col·legi Mare del Diví Pastor. Segons fonts properes al cas, el jove era exalumne d'aquest centre. Després de disparar contra el pare d'una alumna, es va esbatussar amb alguns pares i alumnes del centre, però va acabar fugint pel seu propi peu. I segons la versió d'un dels alumnes que el va perseguir, el noi va caure fulminat a 200 metres d'on van passar els fets, davant del col·legi Joanot Alisanda, després d'ingerir una substància tòxica.
Anar al contingut