El patinet, circulant per la calçada de la Diagonal en les imatges difoses per la Guàrdia Urbana
El patinet, circulant per la calçada de la Diagonal en les imatges difoses per la Guàrdia Urbana
Barcelona

El noi que anava en patinet a gran velocitat per la Diagonal hauria robat el vehicle

El jove es va endur el patinet elèctric d'una botiga on va demanar provar-ne dos models

RedaccióActualitzat

El noi que circulava per la Diagonal amb un patinet elèctric, amb una passatgera i a gran velocitat, hauria robat el vehicle.

El jove, de 19 anys i al qual han identificat aquest dijous, ha declarat com a investigat per robatori davant els Mossos d'Esquadra.

Dilluns va anar a una botiga i va demanar provar un patinet abans de decidir si el comprava. Els responsables del local hi van accedir. L'endemà hi va tornar i va demanar provar un altre model, que ja no va tornar a l'establiment.

La Guàrdia Urbana va difondre les imatges del noi circulant a gran velocitat per la calçada de l'avinguda Diagonal de Barcelona. La col·laboració ciutadana que va demanar ha donat fruit:


La Urbana manté oberta una investigació contra el jove per vulnerar l'ordenança de circulació de vehicles.

El jove conductor comet almenys diverses infraccions, perquè circula per un lloc on no pot fer-ho, i a una velocitat superior a la permesa: els patinets elèctrics han de circular pels carrils bici o les calçades de les zones 30, i fer-ho a 30 quilòmetres per hora com a màxim.

Per circular respectant les normes vigents, el patinet hauria d'haver passat pel carril bici de la Diagonal a una velocitat màxima de 30 km/h.

A més, en aquesta mena de patinet només pot viatjar-hi una persona. I ni ell ni l'acompanyant, que és menor, duien casc.

El patinet anava uns 70 quilòmetres per hora. Així es desprèn de les imatges que va gravar un taxista mentre conduïa. La Guàrdia Urbana treballa per identificar-lo.

Notícia relacionada: Fins a 500 euros de multa per anar amb patinet elèctric per la vorera o la calçada

ARXIVAT A:
MobilitatJudicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut