Barcelona

El nen australià de set anys Julian Cadman, identificat entre les víctimes mortals

El menor hauria mort el mateix dia de l'atemptat a La Rambla

RedaccióActualitzat

Identifiquen una nova víctima: el nen australià de 7 anys, Julian Cadman. El menor hauria mort el mateix dia de l'atemptat a la Rambla. El fet que la seva mare es trobi en estat greu a l'hospital i que el seu pare arribés aquest dissabte des d'Austràlia, va motivar que les autoritats decidissin no donar cap mena d'informació sobre el menor. No s'ha confirmat la mort de Julian fins que el pare no ha identificat el cadàver del seu fill.

La manca d'informació va generar un seguit de malentesos i algunes organitzacions, com SOS Desaparecidos, i particulars van difondre missatges a les xarxes per mirar de trobar-lo ja que pensaven que havia desaparegut.

Fins aquest dissabte a primera hora de la tarda els Mossos no es van pronunciar. Va ser aleshores quan van dir que mai no havien buscat Julian Cadman, cosa que va generar més confusió sobre el que havia passat amb el nen.

 


 


 

Després d'això a les xarxes socials van deixar de buscar-lo. Però la incògnita sobre que havia passat amb el nen continuava, perquè després de les piulades dels Mossos es podia pensar que es trobava ingressat en algun hospital.

Identificació de les víctimes

Segons els experts, la manca o la ralentització de la informació es deu, en part, al fet que els treballs d'identificació han de seguir el seu curs. Primer els forenses han de fer una feina molt meticulosa, amb tot tipus d'analítiques. La família, a més, ha d'aportar informació i documentació. Tots els resultats es creuen i van a parar al jutge, que és qui donarà el vist i plau final.

Avui també han identificat una persona italiana i una persona belga. Es pensa que al llarg del dia d'aquest diumenge es puguin acabr amb totes les identificacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut