Actualitat grana

El Nàstic vol confirmar la seva millora de joc guanyant el Valladolid a la Copa

Diumenge no vam poder veure el Nàstic jugant al camp del Sevilla, pel conflicte televisiu del seu president, José María del Nido, però avui dilluns, després de la derrota al Sánchez Pizjuán, els jugadors tenen més ganes que mai de donar la volta a la seva complicada situació. El Nàstic és penúltim amb només 4 punts en 7 jornades. Tot i el resultat, els de Luis César van posar contra les cordes un dels millors equips de la Lliga espanyola i cada dia que passa, van polint els seus errors. Aquesta setmana, amb doble feina. Dimecres, Copa del Rei a Valladolid, i dissabte, en la Lliga, reben el Reial Madrid.

Actualitzat

Polèmica amb el defensa Cáceres

El central paraguaià del Gimnàstic de Tarragona Julio César Cáceres ha matisat avui dilluns unes declaracions al diari argentí "Bravo", en les quals assegurava que volia tornar al River Plate durant el mercat d'hivern, i ha insistit que es troba molt a gust a Tarragona i que no té intenció de forçar la seva sortida del Gimnàstic.

Tot i això, Cáceres ha admès la seva il·lusió per tornar a jugar algun dia al River: "No negaré que vaig rebre una trucada en què em van dir que era en una llista de possibles reforços del River, i és clar que m'agradaria tornar-hi algun dia", ha reconegut. En qualsevol cas, Cáceres ha volgut deixar clar que se sent a gust a Tarragona: "Jo sempre m'he sentit feliç per la forma com em tracten aquí. Avui dia, és el Nàstic qui té el dret sobre mi i, per la meva part, no hi ha cap intenció de forçar res", ha explicat el jugador.

Respecte a les aspiracions de Gimnàstic i River, a les quals feia referència en la citada entrevista, Cáceres ha comentat que "lògicament ser al River és 'campionejar' sempre, mentre que al Nàstic és diferent, ja que l'objectiu és aconseguir la permanència".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut