Futbol

El Nàstic tracta de fitxar el davanter del Sevilla, Ariza Makukula

El Nàstic continua intensificant el seu esforç per mirar de fer els fitxatges que necessita per completar la plantilla. Després de l'arribada de Javier Portillo, que serà presentat aquest dimecres, el club tarragoní intenta tancar un acord amb el jugador del Sevilla, Ariza Makukula. Per això, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, és a la capital andalusa per mirar d'incorporar el jugador. Si el fitxatge de Makukula no fructifiqués, l'equip grana podria pensar en l'alternativa d'un altre golejador del Sevilla, Kepa.

Actualitzat

Després de la bona actuació de Makukula davant del Jubilo Iwata japonès -on va marcar dos gols- sembla que l'entrenador sevillista Juande Ramos s'ho ha repensat i vol comptar amb ell. Això facilitaria la sortida de Kepa, ja que la nombrosa nòmina de davanters juntament amb l'arribada de l'uruguaià Chevanton al Sánchez Pizjuan encara li barren més el pas en la plantilla. Caldrà, doncs, esperar el que succeix els pròxims dies en el possible fitxatge de Makukula. Tot i que la temporada passada va estar en blanc per culpa d'una greu lesió al genoll dret, el congolès és un home de gran potència física i, actualment, es troba fent la pretemporada amb el seu club.

Mentrestrant, el Nàstic farà avui doble sessió d'entrenament i demà s'enfrontarà amb l'Ascoli italià en un altre dels partits de preparació per al seu debut a Primera. El conjunt tarragoní té previst també jugar un amistós amb el Vila-real i el Saragossa al Nou Estadi. A poc a poc, el tècnic grana Luis Cesar va perfilant l'equip. L'últim a arribar és el jugador del Reial Madrid Javier Portillo, que serà presentat demà i que podria jugar uns minuts contra l'Ascoli. Per la seva banda, Makukula, del Sevilla, també està a la llista dels de Tarragona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut