El Nàstic torna a decebre després de perdre al Nou Estadi davant l'Albacete (1-3)

El Gimnàstic s'ha mantingut fidel a la seva irregularitat com a local i, un cop més, ha brindat a l'afició un resultat decebedor. Els grana han caigut al Nou Estadi davant l'Albacete per 1-3 i han perdut una nova oportunitat per acostar-se a les posicions privilegiades de la Segona Divisió. El gol olímpic d'Antonio López del Nàstic al primer temps i un altre de Stuani als inicis de la segona part han condemnat els locals, que només han pogut retallar diferències mitjançant un gran gol de Morán. Ja a les acaballes, Antonio López de nou ha frustrat la remuntada amb un gol de ràpid contraatac. L'1-3 torna a fer qüestionar el futur grana de César Ferrando.

Una victòria en sis partits jugats com a local és el trist balanç del Nàstic al Nou Estadi. Els grana, millor equip visitant de la categoria, són incapaços de sumar a casa tot allò que arrenca lluny de Tarragona, i això està comprometent seriosament les seves aspiracions.

Un cop més, l'equip de César Ferrando ha perdut una bona oportunitat per agafar el tren capdavanter de Segona però el més preocupant és que aquest dissabte ho ha fet de la pitjor manera: reben una dolorosa derrota a casa per 1-3.

Tot i tenir el control de la pilota i dominar la possessió, el Nàstic s'ha mostrat inoperant en els metres finals. La falta de verticalitat ha estat un llast per a un Nàstic que ha anat clarament de més a menys i que ha vist com el partit se li posava molt costa amunt quan Antonio López ha fet el 0-1 a la mitja hora de joc. L'ex del Nàstic, condemnat a l'ostracisme per Ferrando la passada temporada, ha botat un córner des de la dreta que s'ha acabat convertint en un sorprenent gol olímpic.

Els locals no han sabut reaccionar al gol del rival i el partit ha arribat al descans amb el 0-1 en el marcador. A la represa, lluny de pressionar els manxecs el Nàstic ha vist com Stuani feia el segon en el minut 56. Mingo, endarrerit a la resta de la defensa, ha motivat que l'uruguaià no entrés en fora de joc, aprofités una bona passada vertical, encarés Rubén i fes el 0-2 amb un xut col·locat.

Antonio López sentencia

El partit moria en quedar pràcticament sentenciat i, per joc, el Nàstic semblava renunciar a la remuntada. Només un gran gol de Morán amb un fort xut des de la frontal en el 69 ha donat esperances als locals. El gol ha esperonat el Nàstic, que ha viscut els seus millors minuts de joc, però que no ha portat perill a la porteria de l'Albacete. Els manxecs, en canvi, n'han tingut prou amb una ràpida contra ben definida per Antonio López a sis minuts per al final per tancar l'enfrontament i enterrar així les esperances d'un Nàstic decebedor.