El Nàstic suma un valuós empat al camp del Llevant i es manté viu en la lluita per l'ascens

El Nàstic de Tarragona ha sumat un valuós empat a un al camp del Llevant i es manté viu en la lluita per l'ascens a Primera Divisió. Els locals s'han avançat en el marcador amb un gol de Javi Rodríguez en el minut 24 i, en la represa, Ismael, de penal, ha fet la igualada definitiva. Els granes, que han rebut el suport d'uns 2.000 seguidors que s'han desplaçat de Tarragona a l'estadi Ciutat de València, s'han pogut emportar la victòria, però Diego Torres ha desaprofitat un contraatac per fer l'1-2. Amb aquest empat, el Llevant i el Nàstic estan empatats amb 46 punts, però els tarragonins són quarts per un pitjor gol average general.

El Nàstic ha sortit a aguantar l'embranzida del Llevant en els primers minuts, però la primera ocasió clara per marcar ha anat a càrrec de l'equip tarragoní en una rematada de cap de Diego Torres que Pablo Cavallero ha salvat amb una mà. Ha estat a pilota parada com el Llevant s'ha avançat en el marcador. Una rematada de cap de Javi Rodríguez, que no havia marcat cap gol aquesta temporada, ha suposat l'1-0 per a l'equip de Mané. Ha trigat un quart d'hora a reaccionar, el Nàstic, després del gol i, en els instants finals del primer temps, Diego Torres, de lluny, ha tornat a xutar amb cert perill. Tot just un minut després, Ismael ho ha tornat a provar, però el seu xut amb l'esquerra i amb molt d'efecte ha acabat sortint a córner. El Llevant, amb el marcador a favor, s'ha limitat a mantenir la possessió de la pilota i a buscar sorprendre el Nàstic amb ràpids contraatacs; el més perillós, un de Reggi que ha acabat amb una rematada molt defectuosa. Luis César ha donat entrada a Pinilla i Merino a la mitja part i el Nàstic ha passat a dominar el partit. I fruit d'aquest domini ha arribat el penal xiulat per l'àrbitre Rodado Rodríguez per una empenta sobre Diego Torres. Ismael s'ha encarregat de llançar el penal i ha enganyat Cavallero, però l'àrbitre ha anul·lat el gol i ha fet repetir el llançament. També en la segona oportunitat, Ismael ha enganyat Cavallero i, amb el seu desè gol en la Lliga, ha fet pujar l'empat al marcador. I quan el Llevant encara no s'havia fet a la idea que ja no dominava el partit, el Nàstic ha tingut una immillorable ocasió per fer l'1-2, però Diego Torres no ha sabut com superar Cavallero en l'últim moment. Aquest empat a València trenca una ratxa del Nàstic, que havia guanyat en els seus últims set desplaçaments. L'equip de Luis César és quart, amb els mateixos punts que el Llorca i el Llevant i a només dos punts del líder, el Recreativo de Huelva.