Actualitat grana

El Nàstic s'enfonsa una mica més i veu com s'allunya el somni de mantenir la categoria

El Nàstic es va quedant sense esperances, si és que encara en tenia alguna. Ahir va caure a Riazor, un cop més, sense mereixe-ho. Amb només 21 punts en 29 jornades, la salvació ja és a 9 punts. Per acabar d'amargar la mona, tornada amb llarga espera a l'aeroport, que ha fet que els jugadors no hagin arribat a casa fins a les 5 de la matinada a Tarragona.

Actualitzat

Ja ho veia clar, el "Pampa" Calvo, des de la banda: quan les coses no surten, no surten. Portillo es va trobar el travesser, en una excel·lent rematada. I Chabaud, en temps afegit, es va trobar que ell no està fet per xutar de lluny, i menys amb la cama esquerra.

El Dépor, molt gris, en va tenir prou amb un error de Turienzo Álvarez, que va picar en aquesta caiguda d'Estoyanoff. Iago va transformar la falta de manera magistral, amb un golàs d'aquells per treure's el barret. Per acabar-ho d'adobar, el marcador de Riazor lluïa un motiu casteller. A Paco Flores, com a la resta d'aficionats grana, l'acudit no li va fer gràcia.

Retard aeri de tornada

Però aquesta no va ser l'única derrota del dia. El Nàstic va ser víctima de la seva companyia de vol. L'expedició va haver d'esperar fins a la una de la matinada per agafar el seu xàrter, el mateix avió que havia portat de tornada el Racing des de Sevilla. Els jugadors van arribar a Tarragona a les cinc de la matinada.

Anar al contingut