El Nàstic segueix espectacular a domicili, on suma la setena victòria consecutiva a Eibar (0-1)

El Nàstic segueix amb la seva ratxa espectacular a domicili, on aquest dissabte ha sumat la setena victòria consecutiva al camp de l'Eibar per la mínima (0-1). El locals han desaprofitat un penal per inaugurar el marcador en el minut 20, ja que el porter Álvaro ha aturat el llançament de César. A sis minuts del descans, el Nàstic també ha tingut l'oportunitat des de la pena màxima i no l'ha desaprofitat. Irurzun ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha fet l'únic gol. El Nàstic se situa quart, a un punt de l'ascens.

El Nàstic continua amb una ratxa de resultats esplèndida fora del Nou Estadi, uns resultats que situen el conjunt grana en plena lluita per les places d'ascens a Primera Divisió. El triomf no ha estat fàcil, perquè, en el minut 20, una entrada de David García a Juan ha estat considerada penal. Però, per sort per a l'equip tarragoní, Álvaro Iglesias ha parat el llançament de César. El Nàstic ha trigat a reaccionar, però, ja en el minut 30, una centrada de Cuéllar l'ha rematat Bolo, i Etxeberria ha evitat el primer gol català. En el minut 40 hi ha hagut la jugada clau. Penal de Mairata a Diego Reyes. Paradas Romero assenyala la pena màxima i Ismael aconsegueix el 0-1. L'Eibar hauria pogut empatar poc després en un xut de Susaeta, que s'ha tornat a trobar amb un encertat Álvaro. El tècnic local, Roberto Olabe, ha estat expulsat i ha vist la segona part des de la graderia. El seu equip ha creat perill en una rematada d'Azkoitia, que ha obligat a intervenir el porter del Nàstic. La resposta dels grana ha arribat en un bon xut d'Abel Buades que ha sortit fregant el travesser. Amb aquesta victòria, el Nàstic suma ja 42 punts.