Segona

El Nàstic rep el Vila-real B en una nova oportunitat per intentar abandonar la zona de descens

El Nàstic de Tarragona necessita urgentment un triomf. Després de tres mesos sense conèixer la victòria, els grana continuen enfonsats en la zona de descens i estan més obligats que mai a sumar de tres en tres per intentar assegurar-se la permanència al més aviat possible. Aquest dissabte a la tarda (18 h) els de Luis César reben al Nou Estadi el Vila-real B en una nova oportunitat per sumar un resultat positiu tenint en compte que l'equip encadena tres empats de manera consecutiva.

Actualitzat
El Nàstic suma cinc jornades sense conèixer la derrota i, malgrat tot, continua penúltim de la Segona Divisió. Lluny de preocupar-se, aquesta trajectòria dels grana dóna confiança a un equip que s'ha marcat la visita del Vila-real B com un punt d'inflexió per començar a escalar posicions a la classificació.

De cara a aquest duel transcendental, Luis César aprofitarà les sancions de Mingo i Àlex Cruz per donar entrada a Raül Fuster i Álvaro Rey. Rubén Navarro i Powel repetiran en la punta d'atac.

Malgrat que van perdre contra el Tenerife en l'última jornada, els "groguets" arriben al Nou Estadi com un rival força incòmode. Es tracta d'un conjunt irregular però d'una qualitat inqüestionable. L'efectivitat ofensiva serà, de nou, l'assignatura a superar dels tarragonins de cara a l'enfrontament.
Anar al contingut