El Nàstic remunta el partit a Las Llanas i jugarà l'última ronda del play-off.
El Nàstic supera el Sestao i es col·loca a l'última eliminatòria del play-off.

El Nàstic remunta el partit al Sestao (1-2) i jugarà l'última eliminatòria del play-off

A las Llanas de Sestao, el Nàstic ha certificat l'accés a l'última eliminatòria per accedir a Segona Divisió. El conjunt grana ha remuntat el partit gràcies als gols de David Rocha i Carol (1-2).

No ha estat fins a la mitja hora de partit que David Rocha, amb un xut creuat i potent, ha protagonitzat la primera acció de perill. Vuit minuts després, tot i que el Nàstic ha tingut el partit dominat en possessió, Jito ha aprofitat una badada de Xisco Campos per anotar el primer gol en superar Manolo Reina, que havia intentat allunyar la pilota.

A la segona part, el conjunt grana ha sortit amb una marxa més. El Nàstic s'ha abocat l'atac per la banda dreta i ho ha provat amb una centrada d'Adri Cuevas que ha finalitzat Marcos amb un cop de cap amb el qual no ha trobat la porteria. David Carol, amb una vaselina massa passada, també ho ha intentat. I, finalment, qui ha trobat porteria ha estat David Rocha amb un cacau espectacular amb el qual ha empatat l'eliminatòria. Just després, Marcos ha tingut el segon, però qui l'ha marcat ha estat Carol amb una jugada excel·lent, cinc minuts després. Amb la remuntada, el Nàstic es col·loca a l'última eliminatòria per accedir a Segona Divisió.