El Nàstic remunta amb el Llagostera (2-1) i parteix amb avantatge en l'últim partit per l'ascens

El Nàstic remunta el partit amb el Llagostera al Nou Estadi de Tarragona (2-1) i guanya la primera de les dues finals abans d'arribar a Segona A. Els granes continuen ampliant la ratxa de 17 partits sense perdre mentre que el Llagostera continua sense poder guanyar els homes de Vicente Moreno. Sellarès ha estat l'autor del gol del conjunt gironí mentre que Lago Júnior, de penal, i David Rocha han certificat la remuntada grana.

Una de les millors entrades al Nou Estadi de Tarragona per presenciar la primera de les dues finals abans que Nàstic o Llagostera es converteixin en equip de Segona A. Els granes han mostrat qui jugava a casa a la primera part i han protagonitzat un inici amb molt joc ofensiu. El conjunt gironí, que no ha guanyat el Nàstic durant la Lliga, s'ha vist reduït pels homes de Vicente Moreno. David Sánchez i Pablo Marí han protagonitzat les accions més destacades. David Sánchez, però, no podrà disputar la tornada després de ser amonestat i haurà de complir cicle. El Llagostera també ha hagut de fer un canvi obligat per la lesió de Fullana.

A l'inici de la segona, el Llagostera ha disposat de les millors ocasions i ha afeblit el conjunt grana. La reacció dels gironins s'ha posat de manifest amb el gol dotze minuts després. Un xut mossegat de Jordi López ha acabat amb Sellarès enviant la pilota, amb el cap, al fons de la porteria. Just després, Lago Júnior ha tingut l'empat a les seves botes, però Moragón ho ha evitat. Cinc minuts després, Àlex Cruz ha comès penal al davanter grana i aquest s'ha encarregat de transformar la pena màxima. I quatre minuts han tardat els granes a certificar la remuntada. Rocha, de cap, ha anotat el segon a partir de la sortida d'un córner. El partit s'ha complicat pel Llagostera quan Sellarès ha vist la segona targeta groga per un cop de colze a Pablo Marí i ha deixat el conjunt gironí amb un home menys i amb Sellarès sense poder jugar la tornada.

Amb la victòria, el Nàstic continua ampliant la ratxa amb 17 partits sense perdre i parteix amb avantatge mentre que el Llagostera està obligat a guanyar si vol aconseguir el somni de jugar per primer cop a la seva història a la categoria de plata.