El Nàstic perd el darrer amistós de pretemporada contra la Gramenet per la mínima

El segon i últim partit amistós de pretemporada del Nàstic a la Cerdanya va portar la primera derrota. Els granes van caure per 0-1 davant la Gramenet en un partit jugat a Puigcerdà. Amb aquest enfrontament i l'entrenament d'aquest dijous, els granes posen punt final al seu stage al Pirineu. Tot i la teòrica superioritat dels tarragonins, la Grama va dominar la primera part. El Nàstic, després de deu dies d'intensos entrenaments, va acusar l'esforç. Un darrer test al Pirineu per preparar a fons la llarga temporada a Segona A.

En la segona part, els tarragonins ho van intentar, però unes vegades el pal i d'altres l'encert del porter Morales van impedir que l'empat a un pugés al marcador.