El Nàstic obté el sisè triomf a fora contra l'Hèrcules i segueix la bona ratxa a domicili

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit el sisè triomf fora de casa contra l'Hèrcules per 0-1, al Rico Pérez, un camp on encara cap equip s'havia endut els tres punts aquesta temporada. Ismael Irurzun ha estat l'autor del gol dels tarragonins, que no ha arribat fins al minut 68. D'aquesta forma, els de Luis César continuen en la part tranquil·la de la taula, a la part mitjana, i segueixen la bona línia a fora, ja que són el segon equip més perillós com a visitant de la categoria, cosa que no poden dir com a locals.

Fins al cap de mitja hora de l'inici el partit no s'ha animat pel que fa a les ocasions de gol. Abans, però, en el primer quart d'hora, l'àrbitre ha estat encertat en anul·lar un gol de Moisés a l'Hèrcules per una falta en atac. La millor ocasió de la primera part ha arribat a set minuts del descans a càrrec del Nàstic de Tarragona. Després d'una centrada de Diego Reyes a la banda dreta, Ismael, dins l'àrea, remata amb el cap al travesser en el que podia haver estat perfectament el primer gol. L'Hèrcules també ha tingut alguna aproximació a la porteria d'Álvaro Iglesias. La més clara, també en el tram final de la primera part, ha obligat Diego Reyes a treure la pilota de sota els pals i enviar-la a córner. Sense un dominador clar sobre el Rico Pérez, els dos equips han marxat al descans amb l'empat a zero en el marcador, tot i que els dos equips podrien haver aconseguit alguna cosa més. En la represa, el davanter sevillà dels locals, Moisés, ha fet el primer avís que no s'hi valia a badar executant un xut que per poc s'ha escapat per la dreta d'Álvaro Iglesias. En el minut 68, però, ha arribat l'únic gol del partit, que s'ha adjudicat el Nàstic. Ismael Irurzun ha rematat una pilota dins de l'àrea després d'un rebuig del porter. Amb una bona defensa i mostrant-se molt efectiu, el Nàstic ha aconseguit trencar els esquemes als alacantins.