Actualitat grana

El Nàstic no passa de l'empat sense gols davant el Catània en el segon partit de pretemporada

El Nàstic ha empatat sense gols davant el conjunt italià del Catània en el segon partit amistós de pretemporada per a l'equip grana, disputat a terres austríaques. Els homes dirigits per Luis César han disposat de més ocasions de gol que el seu rival, que jugarà a la màxima categoria italiana, la Serie A, la pròxima temporada. L'equip grana ha controlat l'esfèrica la major part del temps i ha estat més ambiciós que el seu rival.

Actualitzat

El Catània, en canvi, s'ha mostrat força dur i contundent en les seves accions. Els italians gairebé han triplicat el nombre de faltes comeses pel Nàstic. Prova de la duresa del partit, ple de picabaralles, és el fet que tots dos equips han acabat el matx amb deu jugadors sobre el terreny de joc.

Per part tarragonina, l'expulsat ha estat el defensa argentí Aníbal Matellán, una de les incorporacions del Nàstic de cara a la nova aventura a la Primera Divisió.

En el primer compromís de pretemporada, la setmana passada, els tarragonins s'havien imposat en un triangular disputat contra dos equips italians més, el Treviso i el Tirol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut