El Nàstic no aixeca el cap i ja és cuer en perdre al Nou Estadi davant el Mallorca (2-3)

El Nàstic continua sense aixecar el cap i ja és el nou cuer de Primera en perdre al Nou Estadi contra el Mallorca (2-3). Tot i fer la pitjor primera part de la temporada, els granes s'han avançat en el minut 40 amb un gol de Campano. En la represa, el Mallorca ha pogut capgirar el resultat per mitjà de Jankovic i Víctor. En el seu debut, Rubén Castro ha establert l'empat a dos però a dos minuts del final, Arango ha fet justícia i ha fet el gol de la victòria visitant transformant un llançament de falta.

La gespa del Nou Estadi semblava més una platja que un camp de futbol i en un terreny de joc en condicions tan lamentables, el Mallorca s'hi ha adaptat molt millor i ha donat un autèntic bany a un Nàstic completament a la deriva durant gairebé tota la primera part. Els balears han estat molt superiors i han creat innumerables ocasions per marcar, però els homes de Gregorio Manzano han demostrat per què són l'equip menys golejador de la Lliga i ho han acabat pagant car.

Des del primer minut de joc, els visitants han assatjat la porteria de Rubén i Diego Tristán ha desaprofitat dues claríssimes ocasions per avançar el seu equip en el marcador. La primera en un mà a mà en el minut 15 i la segona encara més clara en el 27, quan ha enviat fora un cop de cap amb tot de cara per marcar. Jankovic, en un llançament de falta, i Ballesteros, de cap, també han pogut fer el 0-1 però el Mallorca ha perdonat l'imperdonable i el Nàstic, que estava tocat però no enfonsat, s'ha avançat abans del descans de forma increïble en el minut 40, tot i fer amb diferència el pitjor partit de la temporada. Gil ha fet una bona internada per la banda esquerra i la seva centrada de la mort l'ha rematat Campano al fons de la xarxa. El jugador grana no ha volgut celebrar el gol contra el seu exequip. I abans del descans, els granes encara haurien pogut fer el 2-0 en un xut de Generelo que Prats ha desviat a córner, un resultat totalment enganyós pels mèrits d'un i altre equip.

L'inici de la segona meitat ha estat un calc del de la primera i el Mallorca ha sortit disposat a capgirar el resultat advers amb què s'ha arribat al descans. El primer avís de la represa ha estat un xut de Jonás, que ha posat a prova Rubén i pràcticament a continuació, Víctor no ha arribat a fer la rematada amb tot a favor per marcar. Però la insistència visitant ha tingut el seu premi en el minut 56, quan Jankovic ha fet l'empat a un amb un xut des de la frontal de l'àrea en què Rubén no ha estat gaire encertat.

Amb l'empat a un, Luis César ha fet debutar el davanter canari Rubén Castro, recent fitxatge del club tarragoní en el mercat d'hivern, però qui ha tornat a marcar ha estat el Mallorca en el minut 62 per mitjà de Víctor, que s'ha aprofitat de la debilitat de la defensa local. Els balears havien fet el més difícil, remuntar l'1-0 en contra, però l'alegria visitant només ha durat deu minuts. Després d'una primera ocasió de Portillo, Rubén Castro ha debutat amb bon peu i ha tornat a establir la igualada amb un gol d'oportunisme rematant en el segon pal a porta buida.

El tram final del matx s'ha convertit en un cara o creu tot i que el Mallorca sempre ha donat més sensació de perill i en el minut 88, Arango, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha fet el gol de la victòria visitant transformant un llançament de falta de forma magistral. El 2-3 ha deixat completament mut el públic del Nou Estadi, que ha vist com el seu equip ha encaixat la novena derrota de la temporada i és el nou cuer de Primera amb 5 punts, els mateixos que la Reial Societat, però amb pitjor "goal average".